Kiegyensúlyozó Elme, Test, Lélek, Meditáció

A mai rohanó, magas tempójú világban, ahol az életmód hagyja el a kis szobában, az önálló, fontos, hogy megtanulják, Meditációs Technikák, a békét, az egyensúlyt, a harmóniát vissza az élet. Annyi tudomása van, az élet megy olyan gyorsan az lesz nehéz, hogy még egy része a cselekvés körül minket. Azonban a tanulás, hogy nyugi, majd csatlakoztassa újra az élet, a láthatatlan ismét láthatóvá válnak, a meghatározhatatlan lesz meghatározható, majd ismét a fizikai, lelki, szellemi, egyéni teszi számunkra, hogy minden egyedi lesznek a mérleg.

A végső cél az, hogy ezt a technikát, hogy növelje intuitív képességeket hajtja expanzív, misztikus források útmutató döntéshozatalban. Ezek levonni a közös elme, az emberi faj, a bolygó, a történelem, illetve a jövő. Az eredmények eltérőek lehetnek, attól függően, hogy az egyéni, mind a fogékonyság az új információforrásokat. A legtöbb állam a mérleg egyedülálló abban, hogy az elme, test, lélek, munka megkezdése kórusban, hogy egy személy úgy érzi, sokkal érettebb, valamint összhangban a megtett intézkedéseket, valamint az útmutatást kapott.

Változások az elme lesz a legtöbb egyedülálló. Úgy fogja érezni, mintha a tudat létezik, nem csak a fejét, de a test is. Ez felszabadítja a szellemet, amely végzi, irányítja a szervezet, valamint a döntéshozatalban. Bár megértjük, hogy a test több részre valamennyi szolgálni egy funkció, egy meditáció lesz tisztában a harmónia, hatékonyság, amellyel dolgoznak. Amikor a test, az elme, mind a test munka kórusban a figyelem irányul, külsőleg, az élet hirtelen érzem, határtalan energia, tudás, szabadon folyó, hogy bármi lehetséges.

A meditáció, a személyes identitás része lesz egy nagyobb egész

meditáció

Mint egy molekula a szél lesz mindenhol, de bent is, minden. A bőr a test már nem hoz létre vizuális határ, amely létrehoz egy mentális korlátozás az életünkben. Akkor hirtelen rájönnek, hogy betekintést származik mindenhol így érzem magam, mint egy ismerős, társ, hogy spontán inkább, mint egy akadályt kell leküzdeni. Annak meghatározása, egy jelenlegi tagállam segítséget nyújt a lendületet a változás.

Számos módja van, hogy meghatározzák a jelenlegi állam. Az írás arról, hogy ez az egyik legegyszerűbb. Három szempontot kell figyelembe venni; elme, test, lélek. Hogyan szervezd az életed, hogy határozatok, valamint részt vesz a kedvenc tevékenységek az összes fontos szempontot. Elemezve a test lenne átgondolni, hogy inkább konkrét vagy elvont fogalmak, vagy akár ösztönösen, vagy büntetéshez vezet mozgalom stimuláció.

Értékelésekor az elme akkor nézd meg, hogyan fejezi ki magát szóban elemezni, információk, szervezze meg a fejemben, fogalmazd meg a világ. Végül, meg kell határozni, hogy mi inspirál-e képzelni, hogy mi lehet ellentétben igénylő konkrét bizonyíték, hogy mi lehetséges. Ha megnézzük, milyen döntéseket hozunk, mi dolog, amit hagyományosan elkerülni, sokat tud mondani magáról, mint fóbiák, a részletes tájékozódás, ahol a hangsúly, a magad vagy mások.

Fontos, hogy ezeket a tényezőket kell az egyensúlyt, de lehet, hogy fellépésre van szükség az ön részéről oly módon, hogy nem feltétlenül tervezett. Például, ha több kell, fizikailag alkalmas annak érdekében, hogy a test-kép, amely segít elérni az egyensúlyt, lehet, hogy növelni kell a gyakorlat szintjén. Fontos azonban, hogy az elme, test, lélek megkapja ugyanazt az edzést. Például, szellemi gyakorlat mérésével a pulzusszám, fizikailag gyakorlat által jóga, lelkileg edzés, mint a részt vevő tai chi vagy a tanulás, a Reiki, amely gyakorlati gyógyító. http://egeszsegmagia.info

Összevonása az elme, mind a test, az első fokozása révén a tudat. Ez megköveteli, pihentető a pont, ahol a belsejében a test szó tudatos ad a teljes tudatosság a test, amíg nem egyesül a fejemben. Ha ez a tudat szintje elérte lesz tudatában annak, hogy a lélek árvizek mindkét szempont. Egyensúly elme, test, lélek, három lépés a meditáció lehet elérni egy szintet, a tudatosság, hogy könnyebb elérni, mint amire gondolnánk.

A negatív energia, az akadályok az életben. Ez megakadályozza azt csinálni, amit szeretnénk, céljaink elérését. Annak érdekében, hogy a harmóniát az életben, elme, test, lélek kell, hogy legyen a mérleg, de ez megköveteli, hogy tudatos erőfeszítéssel változás. Az egyik legnagyobb előnyeit kihasználva Meditációs Technikák, hogy javíthatja a hangulatot, miközben segít gyógyítani a testet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.