Fogyás: 4 Okok miatt Nem Illik

A legtöbb – ha nem az összes – nem akarom, hogy illeszkedjen. Álmodozni arról, hogy jól megnézzük, a bikini, vagy a felsőjét (főleg a fiúk) a parton. Ez mind nagyon jó, de hányan vagyunk élni az életet, az álom szervek? Rengeteg oka van, hogy mi főzni, akár sikerülni, hogy illeszkedjen. Néhány jó lehet kifogás, de a végén a nap, ők még mindig a kifogásokat. A következő 4 akadályokat, illetve a megoldások, hogy felfedje a legjobb test valaha.

1. Csak nem akarja, hogy zavarják.

A fejekben, gyakorlat, hogy megtagadjuk magunktól az élet finom (alapvetően zsíros, cukros) az élelmiszerek, hogy vágynak a fájdalmas élmények. Egy egyszerű módszer, hogy a kép valami fájdalmas, hogy kövér. Ez motiválja felé az egészséges táplálkozás, valamint a testmozgás. Észre, hogy a negatív hatás a jelenlegi súlyát, a szokások, az egészség, önbizalom, életmód, valamint, hogy a változás.

2. Őrült vagy elfoglalt.

elfoglalt

Sokan túl sok munka, több mint elkötelezzük magunkat, nem is alszol eleget. Maga is érzi, hogy túl elfoglalt ahhoz, hogy vigyázzon az egészségére. Ez egy csúszós lejtő felé egy nyomorult életét. Újra előtérbe néhány elem ingyenes, a menetrend fel kell főzni egészséges étkezés, testmozgás, valamint egy jó éjszakai alvás. Emlékeztesd magad, hogy vigyáz az egészségére nem luxus – ez szükséges.

3. Nem érdemled meg… vagy így gondolja.

Ahhoz, hogy egy pillanatra vissza minden alkalommal önálló szabotálta a fogyás erőfeszítések. Ha nem hiszed, mélyen, hogy érdemes vagy rá, akkor nem adj magadnak egy esélyt a fit test. Mondd magadnak, hogy megérdemled.

4. Félsz.

Vagy fél, hogy azért, mert lehet, hogy nem; vagy attól félsz, hogy talán sikerül, a változás kellemetlen – még akkor is, ha ez egy jó változás. Találd ki, mi? Egyre fitt, egészséges jelent meg kell, hogy menjen át egy csomó változások, beleértve egy új diéta, testmozgás, új ruhák, fedetlen önbecsülés.

Fókusz minden módon, hogy a fogyás lesz jobb legyen az életed. Elképzelni, hogy a jobb élet mindennapi így megy, hogy ijesztő, hogy kényelmes, izgalmas. A munkám része, hogy segítsek költségtérítést leküzdeni az akadályokat közöttük a neki megfelelő testet. Ha kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

SZÜNET A FOGYÁS VISSZAESÉS AZONNAL

Biztos vagyok benne, hogy tudod, hogy legalább 1 ember, aki küzd súly kérdések? Azt szeretnénk, hogy egy egészséges változás által formába, de a változás nem úgy tűnik, hogy tartsa. Ez a személy is lehet. Világhírű motiváció, szakmai hangszóró, szerző, Tony Robbins azt mondja, hogy van 3 alapvető meggyőződés, hogy kell, hogy igaz, hogy elérjük a céljainkat:

A hit #1: Valamit meg kell változtatni

változás

A fajta akarom, hogy formába, vagy egyáltalán van, hogy lefogysz? Annak érdekében, hogy egy tartós változás kell lenned győződve arról, hogy most vagy soha.

A hit #2: nem kell változtatni: teljes felelősséget vállalni abban, hogy a változás. Fontos, hogy egy jó támogatási rendszer, de a végén te vagy az egyetlen, aki kell, hogy megtörténjen.

A hit #3: nem lehet változtatni: nem elsősorban a korábbi hibát. Hiszem, hogy képesek lefogyni, vagy hogy bármilyen más pozitív változás az életedben.

Sokan gung-ho-az elején, aztán megy ez egy ideig, de mindig visszaszáll, mi a kényelmes. A megoldás? Kezdjük azzal, hogy kis változások.

Valószínűleg te is hallottad, hogy két dolog motiválja az embereket: 1), hogy elkerülje a fájdalmat 2) szert öröm. Ha módosítani szeretne egy viselkedési minta a legfontosabb az, hogy a társult fájdalom, a viselkedés, amit te nem akarsz, s öröm, a viselkedés, amit akarsz. Itt az ideje, hogy enyhítsen az agyad, hogy jól érezzem gyakorlat, hogy rosszul érezd magad arról, hogy jóllakott, késő este. Gondolj az összes negatív dolgot, hogy a túlsúly, majd csatlakoztassa ezeket a kellemetlen gondolatokat, hogy a késő esti snack. Most gondoljon a csodálatos dolog, hogy formába, majd csatlakoztassa ezeket a kellemes gondolatok, hogy gyakorolja, mint tónusú, amelynek rengeteg energia, valamint, hogy a kevésbé stresszes.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.